2017. november 27., hétfő

Fiatalosan

Nem okozott gondot második csapatunknak a Csemői Palotás SE II. legyőzése. A megye C 4. fordulójában, még október 13-án sorra került találkozó a megszokott jó hangulatban zaljott le.


A vendégek három fiatal játékossal érkeztek. Bognár József, Mészáros Bálint és Olgyay Barnabás mellett Varga Péter képviselte a rutint. 

Tőlünk az erre a fordulóra a megye B-be nevezett Singljár Mihály, valamint Gecser Zsolt hiányzott, így részben mi is az utánpótlásunkra támaszkodtunk ezúttal. 






Kovács László és Szelei Mihály könnyen, Burka Zoltán és Mári Menyhért a kezdeti bizonytalanság után okosan pingpongozva nyert párosban (2:0).

Az előny az egyesek során is körről körre nőtt (5:1, 8:2, 11:3, 15:3). Szelei Misi szettet sem veszített, de Burka Zoltán (szintén 4 győzelem), és a mérkőzéseken megosztozó Kovács Laci és Mári Menyhért is hibátlanul, 2/2-vel zárt.



Szelei Misinek nem csak a meccs előtt nyújthattak kezet az ellenfelek


Három vereségünket Garami Dániel gyűjtötte be, de ez az ő esetében még bőven belefér. A versenyhelyzet Dani hibáit is, erényeit is felszínre hozta, és az eredmény azt mutatja, egyelőre az előbbiekből van több. Nem is az utolsó meccsen aratott 3:2-es siker, inkább az összkép alapján bizakodhatunk: ezek az arányok gyorsan megfordulnak majd.



A megye C 4. fordulójában: 

Albertirsai SE II. - Csemői Palotás SE II. 15:3


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése