2017. október 23., hétfő

Megye C: felálltunk a battai kiütés után

Ketten hiányoztak az alapcsapatból, mégis biztosan nyert az ASE II. Cegléden a helyiek negyedik csapata ellen.


Sem Singljár Mihály, sem Kovács László nem tartott a többiekkel a szeptember 29-én sorra került mérkőzésre, így Burka Zoltán, Gecser Zsolt és Szelei Mihály mellé Mári Menyhért csatlakozott beugróként.

Újonckorú játékosunk nagyszerűen kezdett, hiszen Burka Zolival magabiztosan hozták a párost, és győzött az első egyéni körben is, elég vaskos meglepetést okozva Virág György elleni 3:0-ás sikerével. Bár a többi párharcát elveszítette, hozzájárult a jó rajthoz, és ezzel a győzelemhez is. 

Irsa 5:1-gyel nyitott ugyanis. Csak egy - amúgy váratlan - vereség csúszott be az elején, de a Petrik Andrással  szemben még kapituláló Burka Zoltán később már senki másnak nem kegyelmezett. A négy meccsnyi fórt sikerült megtartani a második etapban is. Két ceglédi diadalt két albertirsai követett, ezzel 7:3-ra alakult az eredmény.

A helyzet a folytatásban sem sokat változott, és amikor mégis, akkor előnyére. A CVSE minden győztes partijára volt vendég válasz (8:4, majd 9:5 következett), ráadásul az utolsó fordulót Szelei Misiék megtolták megint, és három darab 3:0-val koronázták meg addig sem rossz teljesítményüket.  


Nem rég kezdett játszani, idén már húzóember: Burka Zoltán



A megye C 3. fordulójában:

Szuperinfo-CVSE IV. - Albertirsai SE II. 6:12 


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése